STOCKHOLM

Balett vuxna-nybörjare/grund onsdagar

Nybörjare Vuxna

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

16 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

3050 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi fortsätter med balettens grunder, öva smidighet, hållning, styrka, koordination och enkla kombinationer. Kursen passar också utmärkt för dig som har dansat balett för länge sedan och vill ta upp det igen i lugn och ro. Liten grupp, personlig coachning.

Datum

Start v.2 8/1 Ej v.9, Ej v.15, Ej v.21

Förkunskaper

Du bör ha gått en kortkurs för nybörjare eller ha tidigare erfarenhet av balett. Vid frågor kontakta Bétina 0709 285383 eller maila på tapstudio62@gmail.com

Kursledare

Betina Marcolin Solistdansare från Kungliga Operan.

Material och klädsel och mat

Se klädsel.

Klädsel

Dans/träningskläder, Teknik skor eller sockor.

16ggr 60 min Pris 3050kr Klippkort 8ggr 1600kr Möjlighet att ta igen lektion på kortkurser för nybörjare även tisdagar kl.14.00 (Senior+).

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 151820

Ledare

Betina Marcolin

Sedan tidig barndom har dansen varit mitt liv. Ursprungligen från Frankrike där jag fick det mesta av min dansare utbildning och med examen från Royal Academy of Dancing of London, fick jag leva ut min flickdröm om att bli ballerina med en solist karriär på Kungliga Operan.

Tåskorna är nu lagda på hyllan och jag finner stor tillfredställelse att sprida dansglädjen och danskonsten genom att undervisa den klassiska dansens specifika teknik för både stora som små.

Utbildad Callanetics-, Matt Pilates-, Mindfulness-Instruktör, Coach och med min erfarenhet som koreograf och iscensättare av föreställningar ser jag till att lektionerna ger dig bättre kroppsmedvetenhet, en stabil teknik och en glimt av balettens värld.

Jag ser framemot att leda dig och hjälpa dig att hitta din dansglädje.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.