Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Balett vuxna-nybörjare/grund onsdagar

Nybörjare Vuxna

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

16 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

3050 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Innehåll och upplägg

Vi fortsätter med balettens grunder, öva smidighet, hållning, styrka, koordination och enkla kombinationer. Kursen passar också utmärkt för dig som har dansat balett för länge sedan och vill ta upp det igen i lugn och ro. Liten grupp, personlig coachning.

Datum

Start v.2 8/1 Ej v.9, Ej v.15, Ej v.21

Förkunskaper

Du bör ha gått en kortkurs för nybörjare eller ha tidigare erfarenhet av balett. Vid frågor kontakta Bétina 0709 285383 eller maila på tapstudio62@gmail.com

Kursledare

Betina Marcolin Solistdansare från Kungliga Operan.

Material och klädsel och mat

Se klädsel.

Klädsel

Dans/träningskläder, Teknik skor eller sockor.

16ggr 60 min Pris 3050kr Klippkort 8ggr 1600kr Möjlighet att ta igen lektion på kortkurser för nybörjare även tisdagar kl.14.00 (Senior+).

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 151820

Ledare

Betina Marcolin

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.