Distans

Nätverksträff för Första hjälpare till psykisk hälsa

Datum

8 oktober 2020

Dag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Denna inbjudan vänder sig till dig som har gått kursen ”Första Hjälpen till Psykisk Hälsa” på Gotland.

Vi hoppas att kursinnehållet har fördjupat din kunskap och att du har känt dig bättre rustad i mötet med olika människor i din omgivning.

Våren 2020 bildades föreningen ”Mindshift-Gotland”, en förening där olika aktörer i det gotländska samhället samverkar för att förbättra den psykiska hälsan. https://www.mindshiftgotland.se/guldhjarnan/

En av föreningens ambitioner är att utbilda minst 6000 gotlänningar i Första hjälpen till psykisk hälsa. Det gör vi genom projektet Guldhjärnan. För att nå detta mål utbildas under hösten 40 nya instruktörer.

Nu vill Mindshift-Gotland hälsa dig som Första hjälpare välkommen till en första nätverksträff.

Nätverksträffen kommer att innehålla aktuell information om vad som är på gång inom MindShift, vad är projektet Guldhjärnan, konkreta tips, erfarenhetsutbyte och tid för frågor eller funderingar utifrån kursmaterialet.

På grund av det rådande Corona-läget kommer mötet arrangeras digitalt via Zoom. När du har anmält dig får du ett mejl med en länk till mötet.

Arrangemangsnummer: 316741

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.