Nära dig i Tynnereds kyrka - 63 liv på mitt samvete

Deniz Liman

Datum

24 september 2019

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Pris

Kostnadsfritt

Deniz Liman var en ung kille från Hisingen bara 18 år gammal, trodde då att jag var vuxen. Han och fyra kompisar arrangerade en fest i Backa. Bara över en natt skulle jag få leva med skulden av 63 personer som mist sina liv. Länge gick jag i isolation och led i tysthet, jag kunde inte hitta en väg ut.

Idag 39 år gammal har jag hittat en väg ut, jag har två underbara barn och ett jobb som ger mig mening. Idag förstår jag att livet är precis som det är och har inget ansvar gentemot mig. Det är mitt ansvar att välja perspektiv på livet och den styrkan fann jag endast hos Gud.

Lyssna, fråga, samtala...

Varje Nära dig-kväll börjar vid fikaborden. Vi lyssnar till ett föredrag. Det finns möjlighet att ställa frågor eller dela egna erfarenheter. Vi avslutar med en enkel mässa i kyrkan.

Ingen anmälan eller entré, fika till självkostnadspris. Varmt välkommen! kontakt: Suzana Enmark 031-731 64 38 hitta hit: Tynnereds kyrka, Turkosgatan 1 (spårvagn 7 och 11, hållplats Briljantgatan)

Arrangemangsnummer: 800206

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.