Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

När inget är sig likt...Sensusscenen livesänder

Datum

25 juli 2020

Dag

Lördag

Tid

Kl 18:00 - 22:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Vi hade hoppats på ett genomförande av Uddevallakalaset i sommar, men folks liv och hälsa är viktigare så det är tyvärr inställt som så mycket annat på grund av den rådande Coronapandemin.

Sensusscenen som brukar vara en del av Uddevallakalaset vill fortfarande ge Sensus band och artister möjlighet att uppträda. Så istället för att inte göra någonting fick vi en idé om att livestreama Sensusscenen från Kulturhuset Bastionen. Så boka upp lördag den 25 juli mellan 18-22. Vi återkommer med mer information!

Streama direkt till din mobil, padda, laptop eller TV!

Sändningen sänds live på www.facebook.com/sensusuddevalla och även på sensus.se/youtube-live

Tider för akterna:
18.00 Cornwall & Petrén
18.45 Psycho Dogs
19.30 Nestunes
20.15 Salt 'n Soul
21.15 Drugstore Cowboys

Sensus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra spridningen av Coronaviruset. Läs mer på sensus.se/corona

Arrangemangsnummer: 805063

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.