Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LINKÖPING

Musikproduktionsföreläsning - Tuesday Session Meetup med Didrik Franzén

Har du någonsin velat veta hur radiohits blir till? Eller hur ska man tänka när man skriver och producerar kommersiell pop? Tuesday Session Meetup är ett föreläsningskoncept arrangerat av Sensus och Musiknod där låtskrivare och producenter visar hur man arbetar i dagens musikbransch. Först ut föreläser Didrik Franzén!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:45 - 20:15

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg 

Nästa musikskapare ut i våra musikproducentträffar är producenten och låtskrivaren (och östgöten!) Didrik Franzén. Han gör en djupdykning i några hitlåtar som han varit med och skrivit och producerat. Under två timmar får vi en inblick i hans arbetssätt och bryter ner de beståndsdelar som ligger till grund för de låtar och sound vi många gånger hört på radio och Spotify!

Didrik Franzén är en producent, låtskrivare och artist från Linköping. Han har gjort officiella remixer åt artister som Justin Bieber, Avicii och Fall Out Boy och spelat på scener som Ushuaia på Ibiza (förband åt Avicii), Tomorrowland och SXSW. Han har skrivit och producerat låtar åt bla. Wiktoria, Norlie & KKV och Benjamin Ingrosso, samt medvetkat på 2018 års #2 i Eurovision Song Contest, ’Fuego’. Med sitt band Ember Island har han varit nominerad till Denniz Pop Awards och nåt stora framgångar internationellt. Hans musik har streamats över 1 miljard gånger. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

Datum

10 oktober

Pris

Gratis, men föranmälan krävs!

Tillgänglighet/Plats

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. 

Plats

Skylten, Linköping. 5 minuter från Centralstationen. 

Övrig information

För mer info, kontakta Anton Nessvi tel 070-254 25 63 anton.nessvi@sensus.se

Arrangemangsnummer: 605927

Ledare

Anton Nessvi

Kontaktperson

Kontor