Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Linnéa Jonsson

STOCKHOLM

Musikproduktion i Logic – Grund

Är du sugen på att börja producera music i Logic och vill få en skjuts för att komma igång? På den här kursen kommer du lära dig grunderna i Logic Pro X, grundläggande inspelningsteknik, mixning och mastering.

Startdatum

28 september 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:30 - 21:00

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi går igenom programmets basala effekter som EQ och kompressorer, effekt-plug-ins och software-synthar. Tre deltagare per grupp.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435195

Ledare

Johannes Willinder

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.