Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Linnéa Jonsson

Musikproduktion i Logic – Fortsättning

En kurs för dig som kommit igång och jobbat ett tag i Logic Pro X.

Startdatum

29 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi fördjupar oss i programmets effekter och software-synthar och går in djupare i tänk runt produktion och arrangemang. Tre deltagare per grupp.

Datum

Kursen går åtta tisdagar under hösten 2020, start 29 september.

Plats

Kursen hålls i ledarens studio i Gamla Stan.

Förkunskaper

Genomförd Musikproduktion i Logic, Grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Utrustning

Ingen utrustning krävs

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 153595

Ledare

Johannes Willinder

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.