Foto: Linnéa Jonsson

Musikproduktion i Logic – Fortsättning

En kurs för dig som kommit igång och jobbat ett tag i Logic Pro X.

Startdatum

10 mars 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi fördjupar oss i programmets effekter och software-synthar och går in djupare i tänk runt produktion och arrangemang. Tre deltagare per grupp.

Datum

Kursen går åtta tisdagar under våren 2020, start 10/3.

Plats

Kursen hålls i ledarens studio i Gamla Stan.

Förkunskaper

Genomförd Musikproduktion i Logic, Grundkurs eller motsvarande kunskaper.

Utrustning

Ingen utrustning krävs

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 151663

Ledare

Johannes Andersson

Johannes undervisar i trumset och musikproduktion här på Sensus. När han inte gör det så arbetar han med att producera och skriva låtar åt olika artister samt frilansar som trummis.

Johannes började spelar trummor vid 7 års ålder och har erfarenhet av att spela allt från rock till jazz. På trumlektionerna blandas det både emellan att spela till olika låtar, lära sig nya trumbeats och olika teknikövningar etc. Han pluggade 2015 på Musikmakarna I Örnsköldsvik som är en skola för låtskrivare och producenter. Där fick han en bred kunskap inom musikproduktion och god koll på allt ifrån edm, pop, hiphop och rock.

Johannes säger så här: när det gäller att lära ut försöker jag fokusera på vad varje deltagare är i behov av att öva på, snarare än att följa en viss plan som alla ska gå efter.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.