MALMÖ

Musikproduktion i Ableton LIVE - fortsättning

Fortsättningskurs i att producera musik i Ableton Live med artisten Loljud som kursledare.

Startdatum

29 januari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

4 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

800 kr

Denna kurs vänder sig huvudsakligen till dig som har gått grunderna i Ableton LIVE (i Malmö) under höstterminen 2018, men även du som är mer erfaren kan nu ansluta dig.

Producera musik och få de verktyg du behöver för att framföra den live!

Musikprogrammet Ableton Live är ett kreativt musikprogram som många producenter och artister använder både för att skapa musik, spela den live och för att DJ:a

Ledare för kursen är artisten, låtskrivaren och musikproducenten Lotta Fahlén som har jobbat med musik och video i olika former i snart 10 år. Med soloprojektet Loljud skriver och producerar hon experimentell elektronisk pop och har spelat mycket i Sverige och Europa. Förutom att göra egen musik gör Lotta musik till föreställningar, remixer åt andra artister och hon har även turnerat med artister som Maxida Märak.

Under fortsättningskursen kommer du att skapa beats och melodier, spela in, använda effekter, mixa, allt för att kunna framföra din musik live med Ableton Live.

MÅLGRUPP:
Eftersom musikbranschen är så mansdominerad vill vi rikta denna kurs till tjejer/icke-binära/transpersoner, för att på så sätt bidra till en mer jämställd musikbransch. Nedre åldersgräns är 15 år. Inga förkunskaper krävs.

Att ta med
Det du behöver för att gå kursen är en laptop med Ableton Live 9 eller 10 installerat och hörlurar. Har du inte möjlighet till det så skriv det i din ansökan så hjälper vi dig.

Betalning:

Sensus studieförbund skickar faktura på brev. Meddela oss om du eventuellt vill dela upp betalningen.

Välkommen!

Anmäl dig redan idag!

Arrangemangsnummer: 147203

Kontaktperson

Ledare

Charlotte Fahlén

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.