Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

HÄRNÖSAND

MUSIC-SHUTTLE music-camp 2020

En praktisk musikutbildning i lägerformat.

Startdatum

30 juli 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 20:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

Körsal

Pris

4500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till Music-Shuttle 2020 i Härnösand!

För 10:e året har du chans att anmäla dig till Music-shuttle, en praktisk musikutbildning i lägerformat. Vill du utvecklas som musiker i en kreativ och inspirerande miljö? Ta då chansen!

Tio dagar i fantastisk vackra Höga kustenområdet fyllt av ensemblespel, massor av härlig gemenskap, one on one-lektioner, nätverksbyggande och turnéliv. Våra instruktörer är alla professionella musiker som generöst delar med sig av all sin erfarenhet av att spela i band och turnera.

Music-shuttle vänder sig till dig som har någon form av musikalisk erfarenhet, liten som stor. Låt dessa tio dagar ta dig och din musik till nya höjder, ett musikaliskt möte med nya musikaliska sammanhang!

Vi skapar tillsammans en ny plattform för levande musik i Västernorrland.

Ålder:

Från 13 år

Instrument:

Sång, elgitarr, elbas, keyboard, trummor

Pris:

4500:- ink. mat och övernattning på golv. Ta med egen madrass.

Information:

Peter Stenlund eller tel: 070-3003339

Arrangemangsnummer: 410393

Ledare

Peter Stenlund

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.