MALMÖ

Music mind games - certifieringskurs

Välkommen till en fördjupningskurs om Music Mind Games - en metod för att lära ut musikteori till barn och ungdomar. Michiko Yurko, en amerikansk-japansk suzukilärare, ligger bakom detta genomtänkta, pedagogiska och framförallt lekfulla material som används över hela världen.

Startdatum

9 juni 2021

Veckodagar

Onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 8:30 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

2400 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Denna kurs är en fördjupningskurs. Det krävs att man har gått en förberedande kurs innan (ges bla 12 feb digitalt om du är intresserad) och när du gått kursen erhåller du ett diplom där det står att du är certifierad Music Mind Games lärare.

Preliminärt dagsprogram alla dagarna

8.30 Start med fika

9.00 Arbetspass

12.00 Lunch och prat

13.00 Arbetspass

14.30 Fika

15.00 Pass

16.00 Slut

Material OBS! Alla ska ha med ett eget ”Puppy pack”samt kursboken ”Music Mind Games: Unit 1/book” Finns att köpa från Echo musik (bra pris) eller www.musikskolan.se

Kursledare Magdalena Prahl Broström är Sveriges enda Teacher Trainer inom Music Mind Games och fortbildar lärare och kyrkomusiker över hela Sverige. Hon arbetar även som pianometodiklärare på Musikhögskolan i Malmö.

Kostnad 2400kr. Fika ingår. Lunch ordnas på egen hand. Det finns gott om restauranger i Malmö, och vi har kylskåp/mikro i lokalerna om man vill ha med matsäck.

Övrig information Anmälan senast 9 maj. Vi har ett maxantal på 20 personer som kan ses fysiskt, föst till kvarn.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förbehåller oss rätten att anpassa kursen efter de rekommendationer som finns.

Arrangörer Lunds stift, UngiKör Syd och Sensus.

Arrangemangsnummer: 321317

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.