Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

UPPSALA

Music Mind Games steg 2 - certifiering, ledarutveckling

Music Mind Games är en metod för att lära ut musikteori till barn och ungdomar. Michiko Yurko, en amerikansk-japansk suzuki-lärare, ligger bakom detta genomtänkta, pedagogiska och framför allt lekfulla material som används över hela världen.

Startdatum

12 oktober 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Lokal/rum

Måns rum

Pris

1800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Titta gärna på www.musicmindgames.comför mer information.

Denna kurs är en påbyggnad för dig som gått 2 dagars introduktionskurs i Music Mind Games (steg 1). Efter kursen får du ett diplom och kan kalla dig certifierad Music Mind Games lärare. En steg 1-kurs finns i Stockholm 31/8-1/9, anmälan här: https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/music-mind-games-metodikkurs-434953/

Upplägg båda dagarna 12+13/10-2020

9.30 kaffe

10.00-12.00 Arbetspass

12.00-13.00 lunch och prat

13.00-14.30 Arbetspass

14.30-15.00 Kaffe

15.00-16.30 Arbetspass

Målgrupp

Kyrkomusiker och andra intresserade pedagoger

Material

Kursbok ingår i deltagaravgiften. Alla bör dessutom ha med sig en egen ”Puppy Packet”. Finns att köpa från Echo musik, www.echomusik.com.

Kursledare

Magdalena Prahl Broström är Sveriges enda Teacher Trainer inom Music Mind Games och fortbildar lärare och kyrkomusiker över hela Sverige. Hon arbetar även som pianometodiklärare på Musikhögskolan i Malmö.

Kostnad

1800kr+kostnad för kursboken (ej fastställt ännu). Fika ingår, var och en betalar egen lunch. För kyrkomusiker i Uppsala stift står stiftet för halva kursavgiften.

Övrig information

Anmälan senast: 12 september Denna kurs blir av i höst! Den som är i riskgrupp kan få delta digitalt på distans, skriv det i anmälan i så fall eller hör av dig till Ingrid Lonér

Arrangemangsnummer: 317915

Ledare

Magdalena Prahl Broström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.