Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

ÅHUS

Music mind games - introduktionsdag

Välkommen till en kursdag om Music Mind Games - en metod för att lära ut musikteori till barn och ungdomar.

Startdatum

3 september 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Michiko Yurko, en amerikansk-japansk suzukilärare, ligger bakom detta genomtänkta, pedagogiska och framförallt lekfulla material som används över hela världen. Titta gärna på www.musicmindgames.com för mer information.

Dagen arrangeras i samarbete med Lunds stift, UngiKör och Åhus församling.

Dagsprogram

9.00 start med fika

9.30 Pass

12.00 Lunch

13.00 Pass

14.30 fika

15.00 Pass

16.30 Slut

Material OBS! Alla bör ha ett ”Puppy pack”. Finns att köpa från Echo musik (bra pris) eller www.musikskolan.se

Kursledare Magdalena Prahl Broström är Sveriges enda Teacher Trainer inom Music Mind Games och fortbildar lärare och kyrkomusiker över hela Sverige. Hon arbetar även som pianometodiklärare på Musikhögskolan i Malmö.

Kostnad 500kr. Fika ingår. Lunch tar man med på egen hand.

Övrig information Anmälan senast 25 augusti. Vill du delta digitalt på distans, ange i anmälan. Vi har ett maxantal på 20 personer som kan ses fysiskt, föst till kvarn.

Om omständigheterna gör att vi inte kan ses fysiskt i Åhus om möjligt ges kursen digitalt via Zoom för alla. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förbehåller oss rätten att anpassa kursen efter de rekommendationer som finns.

Arrangemangsnummer: 320580

Ledare

Karolina Ringberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.