Distans

Mötesplats Torsdagar

Kropp, själ och ande i skuggan av en pandemi

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 12:00

Plats

På distans

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Det är nu ett år sen vi lärde oss nya ord som corona, covid, distans, karantän och fick nationella riktlinjer att inte mötas och inte kramas. Vi får mötas på nätet och inte i kyrkan som vi är vana att kunna göra. Följderna av pandemin har gett oss helt nya sätt att hantera vardag och arbete. I en serie på tre träffar kan vi tillsammans mötas och lära oss mer om hälsa ur olika perspektiv i den nya situation vi befinner oss i. Stiftsgården i Rättvik vill skapa en mötesplats. Vi kommer att ta dig med via webben och finnas i videomötet Zoom.

Datum

Nu erbjuder vi tre torsdagar;
6/5 -Del 1 Fysisk ohälsa
20/5- Del 2 Psykisk-mental hälsa
27/5 -Del 3 Emotionell hälsa

Tid

Mellan 10.00-12.00 kommer vi att prata om viktiga saker- det handlar om hela vår existens: Fysiskt - vår kropp skapad att leva i, Psykiskt - våra tankar och vår själ och Emotionellt - Våra känslor och vår andlighet. Mötesplatsen startar 9.30 med att vi tar dig till Stiftsgården i bilder, prat och musik. För den som vill kan man stannar i Zoom och få del av bönen mitt på dagen i Stillhetens kapell efteråt. Vi längtar efter er och behöver ert stöd tills dess vi kan mötas igen.

Pris

Köp biljetter till alla tre tillfällena som du tar del av hemifrån genom Webben och Zoom. Var med oss tre torsdagar med ett bidrag på 795 kr. Vill du bara vara med en torsdag betalar du 295 kr.

Föredrag och aktiviteter

Andrea Nilsson Andrea Nilsson som tidigare varit volontär och på Stiftsgården i Rättvik och nu finns i företaget Soulroom i Falun/Borlänge.

Programvärd

Ulrika Knutsson, folkbildare och församlingsutvecklare, medarbetare på Stiftsgården i Rättvik.

Övrig information;

För mer info, kontakta någon av nedanstående; Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se

Ulrika Knutsson;
ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se

Jannike Wåhlberg;
jannike.wahlberg@svenskakyrkan.se

Kontaktperson