Distans

Mötesplats Torsdagar

Miniserie 1/Kropp och själ - skapa platser för vardagsglädje

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 12:00

Plats

På distans

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I en värld som är förändrad finns det ändå hopp om en framtid. Ett behov att skapa platser för vardagsglädje. Vi som arbetar eller vi som är hemma längtar alla efter dem. Vi kan alla vara med och skapa platser utifrån omständigheterna vi befinner oss i. Några som har gjort det och funderat på detta är våra tre föreläsare i minserien Mötesplats torsdagar på Stiftsgården i Rättvik. Digital kan vi koppla upp oss och mötas under en förmiddag. Vasaloppets VD Jonas Eriksson - funderar kring oss hur man engagerar så många människor både vanlig motionärer som elitåkare och ideella kring fenomenet Vasaloppet. Lika så ska vi få möte Christian Hedberg som funderar på oss hur vi kan hitta förhållningssätt som ger oss vardagsglädje mitt i problem och smärta. För vem vill dricka kaffe med någon som är bitter? Att hitta plats mer inåt kommer vi också att tala om i vår serie.

Före, under och efter finns det förstås möjlighet att mötas, samtala och känna Stiftsgårdgemenskapen tillsammans med varandra och vår programvärd Ulrika Knutsson.

Vi ses digitalt på Zoom hos Stiftsgården Rättvik!

Datum

Nu erbjuder vi tre torsdagar;
15/4- Del 1 Vasaloppet en mötesplats för folkhälsa eller elitevenemang?
22/4- Del 2 Vem vill fika med någon som är bitter?
29/4 -Del 3 Skapa plats för vardagsglädje i kropp och själ.

Program

Mötesplatsen startar redan 9.30 med att vi tar dig till Stiftsgården i bilder, prat och musik. Mellan kl 10 -12 delar vår föreläsare med sig och vi får möjlighet till smågrupp och reflektion under tiden. Den som vill kan stanna kvar i Zoom och få del av bön mitt på dagen i Enhetens kapell.

Vi längtar efter er och behöver ert stöd tills dess vi kan mötas igen. I dessa tider behöver vi även ert bidrag i form av böner och gåvor för verksamheten. Köp biljetter till alla tre tillfällena för 795 kr eller vill du bara vara med en torsdag betalar du 295 kr.

Anmälan

Anmäl dig senast 2 dagar innan evenemanget. Efter anmälan kommer du att få en länk till det Zoom där vi möts.

Övrig information;

För mer info, kontakta någon av nedanstående; Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se

Ulrika Knutsson;
ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se

Ledare

Jannike Wåhlberg

Jimmy Nilsson

Kontaktperson