Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Möten och studiecirklar på distans, ledarutveckling

Verktyg och metoder för att hålla digitala möten och studiecirklar.

Startdatum

27 augusti 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Hur vi kan ställa om studiecirklar, kurser, föreläsningar och möten till distans? Vi går igenom grunderna i verktyget Zoom för digitala videomöten samt tipsar om andra pedagogiska verktyg och metoder för att skapa bra träffar digitalt.

Tillfället riktar sig till dig som är ledare eller aktiv i en grupp som samarbetar med Sensus och som vill ha stöd att komma igång att ställa om er verksamhet.

För att delta behöver du en dator eller läsplatta och internetuppkoppling. Information om hur du ansluter till mötet skickas ut via mejl. För frågor, kontakta Anna Rehnberg tel 018-66 19 57 anna.rehnberg@sensus.se

Arrangemangsnummer: 318298

Ledare

Anna Rehnberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.