Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Scandinav Bildbyrå

Distans

MOD på distans

Just nu har du möjlighet att få smaka på konceptet MOD – Mångfald och dialog gratis på en distanskurs! Du får inblick i vad MOD är och får pröva ett par övningar ur den senaste versionen av MOD. MOD vill bidra till en samhällsutveckling där människor med olika världsuppfattningar, livstolkningar och livsstilar kan leva sida vid sida utan diskriminering och förtryck i ett socialt hållbart samhälle. Under passet jobbar vi tillsammans med värderingar, normer och mångfald.

Datum

1 juni 2020

Dag

Måndag

Tid

Kl 13:00 - 15:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välj mellan dessa tider: 25 maj kl 9-11 eller 1 juni kl 13-15.

Du anmäler dig via följande länkar:

25 maj: Klicka här
1 juni: Via länken "Till anmälan" här ovan.

Läs mer om MOD här

Arrangemangsnummer: 804405

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.