UPPSALA

Mission i Sverige 2019 - Goda nyheter för alla till alla

Tema: Goda nyheter för alla till alla – fortbildning för anställda och ideella medarbetare i kyrkan

Startdatum

1 oktober 2019

Veckodagar

Tisdag, onsdag

Tid

Kl 11:00 - 17:45

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Även i år kan vi erbjuda fortbildning för anställda och ideella i kyrkan, för hela arbetslag och enskilda präster. Årets tema handlar om att återupptäcka de goda nyheterna som kyrkan är satt att förvalta och förmedla. Hur kan vi fördjupa vår förståelse att evangelium verkligen är relevanta och goda nyheter för alla? Hur kan vi förnyas i frimodigheten att förkunna evangelium och finna vägar att förmedla det till alla? Evangeliets budskap för alla och till alla går som en röd tråd från änglarnas hälsning på julnatten om ett glädjebud »för hela folket« via Jesu missionsbefallning att gå ut i hela världen »och gör alla folk till lärjungar« till Uppenbarelsebokens sista vers »Herren Jesu nåd vare med er alla«.

Medverkande

Tomas Sjödin, Jacob Smith, Kerstin Oderhem, Magnus Persson mfl

Deltagaravgift

1600 kr Standardpris 1300 kr Rabatterat pris (per person) för arbetslag som anmäler 3 eller fler personer 1100 kr Rabatterat pris för tidigare Johannelundsstudenter

Mat och fika ingår i deltagaravgiften.

Sista anmälningsdag : 16/9 -2019

För mer information

www.missionisverige.com

Kontakt

Rebecka Cada rebecka.cada@efs.nu Torbjörn Larspers torbjorn.larspers@efs.nu

OBS!

Ni som har en församling eller annan organisation som ska betala avgiften trycker på "Ingen annan betalare" Välj istället "juridisk person" och fyller i organisations numret. Om du själv ska betala så behöver du inte göra någonting.

Välkomna med er anmälan!

Arrangemangsnummer: 316288

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.