FALKENBERG

MIMY - Mindfulness och MediYoga - Yoga Shala

Att vara närvarande. Tänk att någonting så enkelt kan vara så svårt.

Startdatum

26 mars 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1080 kr

Antingen ältar vi det som redan varit eller så oroar vi oss för framtiden. MIMY bygger på två flertusenåriga tekniker, yoga och mindfulness, som syftar till att öka din närvaro och som i forskningen visat dokumenterad effekt på minskad stress och ökad livskvalitet.

Träningen består av enkla övningar och andningstekniker som stärker din förmåga att vara här och nu - det enda ögonblick du kan påverka.

Vi kommer träna i två olika pass MIMY hjärta & rygg och MIMY fri från stress. Passen innehåller yoga och meditation och som stöd och reflektion använder vi bl a de viktiga attityderna; inte döma, tålamod, en nybörjares sinne, tillit och förmågan att släppa taget som tydliggör din koppling mellan träningen och din vardag.

MediYoga hjälper dig att släppa på spänningar och ökar rörligheten, som utförs på matta eller pall. Guidade meditationer tränar dig i medvetenhet, vara här och nu och acceptera de tankar som ger sig till känna under meditationen.

"När tankar och känslor väller fram som vågor på ett stormigt hav - låt andningen vara ditt ankare" .

Sara Emelione grundare av MIMY

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Arrangemangsnummer: 175114

Kontaktperson

Ledare

Charlotta Bjarneborg

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.