FALKENBERG

MediYoga vid stress och utbrändhet - Yoga Shala

Första hjälpen vid stress och utbrändhet

Startdatum

12 oktober 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

2450 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Den viktigaste investeringen du kan göra är i dig själv. En stressfri helg för bara dig som innehåller MediYoga, lugn och utrymme för dig. Känner du dig stressad, har utmattningssyndrom eller bara vill få mer kunskap och verktyg för att hantera fullbokade dagar i ditt liv? Du kanske har någon i din närhet som du vill ta hand om o stötta i sin situation. Svårt att släppa alla tankar, stressmage, spänningar, värk, diffusa smärtor, oro, ångest, sömnsvårigheter? Då är det här en helg för dig. Du kan vara med även om du aldrig tidigare varit i kontakt med yoga och du behöver inte vara vig.

Teori blandas med praktiska övningar och det finns endast plats 12 deltagare i gruppen. Du får konkreta verktyg, tips o råd, fakta, yogaövningar och meditationer som hjälper dig i vardagen. Stress är något som vi ofta bara accepterar och låter den sluka vår energi under lång tid och till slut har det gått så långt att man hamnar i utmattning, vilken har många olika ansikten.

Vi har ett gediget studiehäfte på 80 sidor som ingår i kursen som du har till hjälp hemma handbok med 2 olika yogapass, meditationer, övningar och ett program att följa under 6 veckor.

Under dessa två dagar går vi igenom vad stress egentligen är och vad händer i kroppen vid stress. Varför kan kroppen inte sova fastän att den är trött. Andningsövningar och tips vid sömnsvårigheter. Enkla yogaövningar, andningsövningar som aktiverar / lugnar och stärker kroppen. Matintag, kost, näring o matsmältning hur påverkas kroppen av maten man äter, nervsystemet, syreomsättningen. Vad kan jag göra vid panikångest? Vad sker i hjärnan och hur påverkas vi av vår omgivning, mediciner och kroppens hormonproduktion och signalsubstans. Helande i kropp, sinne o själ. Chakrassytemet, var sitter stressen och varför. Hjärna o hjärta hur hänger det ihop.

Varmt välkommen till en skön helg för bara dig! Vi ses på Yoga Shala Falkenberg som är en lugn oas mitt i stan, lördag 9-16 och söndag 8-15.

12-13 oktober 2 450:- inkl studiematerial

Epassi gäller inte hos Sensus. Kontakta ledaren direkt för användning av friskvårdsbidraget.

Charlotta Bjarneborg MediYogaterapeut och -lärare coach i MediYoga vid stress & utbrändhet utb undersköterska, andningscoach

Arrangemangsnummer: 179977

Ledare

Charlotta Bjarneborg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.