CHARLOTTENBERG

Mediyoga & Symbolmålning

En kreativ heldag i personlig utveckling och fördjupad självkännedom.

Startdatum

12 maj 2019

Dagar

Söndag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

950 kr

Om kursen

Varmt välkommen att för en dag prova på mediyoga och symbolmålning. Det blir en dag för dig som längtar efter att stanna upp, vara i nuet, bli inspirerad och öppna en dörr inåt. Det blir också en kreativ dag att måla på stora papper utan krav och prestation, reflektera och samtala om det som berör.

Om mediyoga och symbolmålning

Symbolmålning är ett kravlöst sätt att våga leka med färg och form och låta sig inspireras av inre bilder, berättelser, drömmar och musik. Det kreativa och lekfulla sätt som det innebär att måla öppnar upp för vårt inre och ger oss tillgång till den kunskap och visdom som finns på ett djupare plan.

Mediyoga är en mjuk, lugn och terapeutisk yoga som förbättrar din hälsa och stärker kontakten med dig själv. Yogapasset kan genomföras utan förkunskaper och helt utan krav och prestation.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs utan bara din nyfikenhet och längtan.

Avgift

950 kr inklusive fika och allt material. Medtag egen lunchlåda och yogamatta om du har.

Ledare

  • Anne-Marie Norström: Mediyogalärare mobil: 073–6604502
  • Ingela Nyström: Psykosyntesterapeut, symbolpedagog, berättare.

Anmälan

Frågor och anmälan till Ingela Nyström mobil: 073–7413169, ingelamaj.nystrom@gmail.com. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är 6:e maj. Vid anmälan ange namn och personnummer. Detta innebär att du är försäkrad genom Sensus.

Varmt Välkomna!

Arrangemangsnummer: 335807

Kontaktperson

Ledare

Anne-Marie Norström

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.