MALMÖ

Maten som helande kraft - en kurs om rawfood

Är du nyfiken på rawfood? Är du intresserad av att lägga om livsstilen för att må bättre samtidigt som du arbetar med andligt och inre växande? Gillar du dessutom att filosofera och reflektera? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

7 november 2019

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

3 tillfällen, 6 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Ta tillfället i akt och gå denna prova på kurs där du får en inblick i hur mat kan verka läkande både för oss själva, samhället och miljön. Här står kost och hälsa i kombination med existentiella frågor i centrum. Tillsammans i grupp utforskar vi detta genom samtal och reflektioner kring aktuell forskning och egna erfarenheter inom ämnet. Du får också konkreta metoder för hur du själv i din vardag kan reflektera över kostval och ätande i relation till kropp och kroppsignaler och även påverkan på ditt själsliga liv. Vi träffas tre gånger under hösten då vi tar upp följande ämnen:

  • 7 november ”Vad är rawfood”
  • 21 november ”Näring för kropp och själ”
  • 5 december ”Maten och samhället”

Desiree Wallace är ledare för cirkeln. Hon har själv erfarit hur en kostomläggning gjorde väsentlig skillnad på hennes hälsa och själsliga liv. Hon har en teologi/etik utbildning på 4 år i botten och de existentiella frågorna har alltid varit centrala i hennes arbete inom bl.a. diakonin, Svenska kyrkan, Amnesty, Rädda Barnen, undervisning, demokratiprojekt och socialförvaltningen. Hon har ett stort intresse för hälsa och rå mat sedan 20 år tillbaka.

Välkommen med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 319491

Ledare

Désirée Wallace

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.