Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Master Class i sång med Olle Persson 28/6 - 4/7 2020

Välkommen till en veckas kurs i Mozart, ensemblesång och interpretation!

Startdatum

28 juni 2020

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Kl 10:00 - 18:00

Omfattning

6 tillfällen, 48 studietimmar

Pris

6000 kr

Denna sångkurs var planerad att genomföras på slottet Chateau du Reclos i Provence, men p.g.a. Coronapandemin har den omlokaliserats till Lilla Akademien i Stockholm. Kursen leds av den välrenommerade barytonen och pedagogen Olle Persson. Vi sjunger i små ensembler med och för varandra - främst i duetter, tersetter och kvartetter. Till i sommar har Olle valt ensembler ur Figaros Bröllop, på svenska.

Datum

Kursen inleds söndagen den 28 juni och avslutas lördagen den 4 juli. I mitten av veckan, onsdagen 1 juli, har vi en ledig dag för att vila rösterna. Söndag-tisdag och torsdag-fredag är ramtiderna 10-18, med lunchpaus kl 13-15. På lördagen drar vi igång med genrep kl 14 och avslutar ca 21 efter konsert och festlig middag.

Pris

Deltagaravgiften är 6 000 kr inklusive fika och luncher alla dagar utom lördag då det är middagen på kvällen som ingår. Eventuell övernattning och transport ordnas på egen hand (lokalen ligger nära Odenplan och nås lätt via såväl tunnelbana och pendeltåg som buss). Det kommer även att ordnas gemensamma middagar, till självkostnadspris om du väljer att vara med på dem. OBS! Har du redan betalat anmälningsavgiften till den planerade veckan i Provence så drar vi givetvis av 2 000 kr från deltagaravgiften.

Kort beskrivning av dagarna

Olle Persson leder workshops och coachar t.ex. i klang, textning och interpretation inför gruppen. Att lyssna på och iaktta andra ger inte sällan både inspiration och aha-upplevelser. Vi avslutar veckan med ett litet framförande utav avsnitt ur Figaro m.m. - med dem som vill vara med.

Majsan Dahling är med som ackompanjatör hela veckan.

Vi eftersträvar så jämn nivå som möjligt i gruppen så du bör ha tagit sånglektioner tidigare och måste även ha sjungit i vokalensemble. Föreslå gärna vilken roll ur Figaro du vill arbeta med under veckan, annars får du hjälp med det. Vi tar in två-tre sångare per roll. Kursen avslutas med ett framförande och därefter festligheter.

Mer information finner du på www.provencesommar.se

Anmälan

Sista anmälningsdag är 5 juni. Max 18 deltagare, så att vi kan hålla avstånd. Enstaka platser kvar. Du anmäler dig via formuläret som du når via knappen "Till anmälan" här ovan. När din anmälan har bekräftats kommer du att få ett mejl med en länk till ett formulär där du får uppge kompletterande uppgifter.

Arrangemangsnummer: 435097

Ledare

Olle Persson

Maj-Britt Dahling

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.