Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Manifestation för Fred

Stå upp för mänskliga rättigheter, demokrati och frihet.

Datum

2 mars 2022

Dag

Onsdag

Tid

Kl 17:50 - 21:00

Plats

Pildammsparken

MALMÖ

Pris

Kostnadsfritt

Kom och manifestera freden med oss!

Samling på parkering på Jörgen Kocksgatan 5 D (bakom Malmö C). Därefter gemensamt fackeltåg genom centrala Malmö med slut i Pildammsparken. Sist ut, en enkel och mysig fredsceremoni med lägerbålskänsla.

En manifestation öppen för alla

Manifestationen är inte bara öppen för scouter, utan vi välkomnar alla som delar våra värderingar ett delta i tillsammans med oss. Upplägget är anpassat för att även de yngsta skall kunna delta ihop med föräldrar. Fred är en mänsklig rättighet, oavsett ålder.

Fackeltåg genom Malmö

Tillsammans med ljus och facklor promenerar vi genom Malmös gator för att sprida kärlek, ljus och vår stora förhoppning om fred. Vi börjar bakom centralstationen och avslutar i Pildammsparken, en promenad som beräknas ta ca 50 minuter och som huvudsakligen går på bilfria vägar eller gång- och cykelbanor.

Ceremoni i Pildammsparken

När vi tillsammans kommit fram till Pildammsparken och avslutat vårt facketåg tar istället fredsceremonin vid i Pildammsteaterns härliga amfiteater. Det blir ett scenprogram med tal, musik, hopp, kärlek och förtvivlan. Programmet beräknas ta 50 minuter.

Arrangemangsnummer: 213022

Medverkande

Jakob Öreberg

Carl Ollvik Aasa

Hannah Stanton

Kontaktperson