Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

HÖLLVIKEN

Mandala och De fyra elementen, en sommarkurs

Vill du växa i din kreativitet och skapandekraft?

Startdatum

3 augusti 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 10:00 - 15:00

Omfattning

5 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

3700 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vill du upptäcka glädjen i färgernas energi? Följ då med på denna utvecklande Kurs på 16 tillfällen uppdelat på två terminer. Vi målar tillsammans och får igång kreativiteten. Med hjälp av kunskap, lek och glädje sätter din inre målarkraft igång. ”Måla från ditt inre” är en process och målet är att hitta ditt unika utryck i bild och bli medveten om vem du är. Vi kommer också att titta på varandras bilder för att hjälpa processen framåt. Kursen innehåller grundläggande kunskaper i färglära.Genom att måla Mandala kan du på denna kurs gå djupare in i ditt skapande och din egen energi. Vi kommer att meditera inför varje element. Se separat utskick.

Kursprogram Dag 1: Eld Dag 2: Vatten Dag 3: Jord Dag 4: Luft Dag 5: Måla klart eller välj ett av elementen som du kanske behöver mer utav.

Vi kommer att använda oss av olika tekniker Vi kommer att måla med gouache och akryl Vi målar på akvarellblad eller bomullscanvas. Allt kursmaterial ingår (penslar, duk, akvarellblad, gouachefärg, akrylfärg m.m

Förkunskaper

För att du ska antas till kursen krävs grundkurs 1, 2 och 3 (motsvarar stjärnklart 1) och en helgkurs tex Flower of life.

Tid

3 augusti – 7augusti Kl.10.00 – 16.30 (fredag 10.00 – 15.00)

Ledare

Ingegerd Persson, förskollärare, regressions- och djupterapeut, kristall- och aurahealer, shamansk healingmaster, konstnär och diplomerad ledare i Mandalamåleri.

Övrigt

I kursavgiften ingår allt material samt smörgår, kaffe, te, frukt m.m Ta med: Passare, linjal, suddgummi, penna, ta även med de konstruktionsbeskrivningar som du har fått på tidigare kurser. Mera info se www.ateljeholmanas.se

Arrangemangsnummer: 320310

Ledare

Ingegerd Persson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.