MALMÖ

Malmöakademin

Malmöakademin- ett ledarskapsprogram för samhällsförändring

Startdatum

9 oktober 2019

Veckodagar

Onsdag, torsdag

Tid

Kl 8:30 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 40 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

9000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

De stora sociala och ekologiska utmaningarna vi står inför går inte att lösa med gårdagens system och ledarskap. Ambitionen om ett jämlikt och hållbart Malmö kräver mer av oss.

Malmöakademin handlar om förändringsledarskap och vänder sig till dig som, oavsett vad du jobbar med och i vilken sektor, vill utveckla ditt arbete och engagemang för ett hållbart och rättvist Malmö. Målet är att stärka deltagarnas kapacitet att leda förändringsinitiativ. Under fem heldagar från oktober till februari utvecklar gruppen i samverkan förmågor som behövs för att leda förändring i komplexa utmaningar.

Malmöakademin är en del av initiativet Forward Malmö, en kunskapsallians och samverkansplattform för ett hållbart Malmö. Här finns offentlig, idéburen, privat sektor samt universitetsvärlden representerade och både små och stora aktörer medverkar. Forward Malmö baserat sitt arbete på Agenda 2030 och slutsatserna från Malmökommissionen.

Kontaktperson: Priyanka Mellergård John, 076-168 90 70

Är det en annan betalar än du själv anger du detta i din anmälan under "annan betalare". Ange fullständig fakturaadress med referensnummer mm. Har du frågor kring fakturaadress kontakta Priyanka Mellergård John. Avgiftsnivå anger du i anmälan.

För mer information: www.malmoakademin.se

Arrangör: Sensus, Forward Malmö med flera

Arrangemangsnummer: 319404

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.