Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

HÖLLVIKEN

Måla mandala - Flower of Life

Lär dig konstruera och måla den allra äldsta symbolen som man känner till

Startdatum

3 augusti 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

1750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen att anmäla dig till Livets blomma i mandalaform - är en av de äldsta heliga symboler som finns. Enkelt uttryckt är mandala en mittpunkt i en cirkel i en kvadrat. Cirkeln kan fyllas och färgläggas på fri hand eller med olika geometriska former och symboler. Att måla mandala kan ge ro, lust, glädje och en möjlighet att få kontakt med sitt inre, en slags meditation. Ordet mandala betyder ”behållare för det essentiella”. Tystnaden lägrar sig när en grupp målar koncentrerat.

Under denna helg skapar du på ditt eget sätt din Mandala som Livets blomma.

Förkunskaper

Krävs inte alls

Ledare

Ingegerd Persson, förskollärare, regressions- och djupterapeut, kristall- och aurahealer, shamansk healingmaster, konstnär och diplomerad ledare i Mandalamåleri

Tid

3-4 aug kl 10.00-16.00 båda dagarna

Övrigt

Priset inkluderar färg, akvarellpapper, smörgås, kaffe och te. Ta med: Penna, passare, penslar, linjal 40cm, suddgummi. *Finns att låna.

Bindande anmälan senast två veckor före varje kurs. Senare avanmälan accepteras ej utan läkarintyg.

Mer information

http://www.ateljeholmanas.se

Arrangemangsnummer: 319709

Ledare

Ingegerd Persson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.