Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Foto: Anders Nicander

STOCKHOLM

Måla akvarell i augusti – Bergianska trädgården, 29/8-30/8 2020

Kom med en helg och måla tillsammans!

Startdatum

29 augusti 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 11:00 - 15:30

Omfattning

2 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

1450 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Att måla i sensommar skrud inspirerar oss. Färg ger energi och lust att skapa. Med öppna ögon akvarellfärger, papper och penslar, startar vi vårt utforskande och upptäcker nya möjligheter att uttrycka oss. Vi är enbart utomhus och kursen är utformad så att den ska vara trygg även i dessa tider. Vi är mycket noga med att hålla ett avstånd på minst 2 meter från varandra när vi samlas eller har kontakt. Resten av tiden är var och en på sin egen avskilda plats och skapar. Enkla övningar och genomgångar hjälper dig att varva ner, släppa prestationskrav och börja skapa i din egen takt.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Datum

Kursen går lördag 29/8 och söndag 30/8

Material

Mer information skickas ut innan kursen startar om vilket material som bör tas med. Förutom färger och penslar kan det vara kläder efter väder, sittunderlag som exempel.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Detta arrangemang har två kostnadsfria platser för ledare i Stockholm-Gotland. Ange i anmälan om du är Sensus ledare. Först till kvarn gäller!

Arrangemangsnummer: 435015

Ledare

Ulla Moström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.