STOCKHOLM

Måla akvarell i maj - Bergianska trädgården, 22/5 - 23/5

Kom med en helg och måla tillsammans!

Startdatum

22 maj 2021

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 9:30 - 15:00

Omfattning

2 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

1450 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Att måla i vårsommar skrud inspirerar oss. Färg ger energi och lust att skapa. Med öppna ögon akvarellfärger, papper och penslar, startar vi vårt utforskande och upptäcker nya möjligheter att uttrycka oss. Vi är enbart utomhus och kursen är utformad så att den ska vara trygg även i dessa tider. Vi är mycket noga med att hålla ett avstånd på minst 2 meter från varandra när vi samlas eller har kontakt. Resten av tiden är var och en på sin egen avskilda plats och skapar. Enkla övningar och genomgångar hjälper dig att varva ner, släppa prestationskrav och börja skapa i din egen takt.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Datum

Kursen går lördag 22/5 och söndag 23/5

Material

Mer information skickas ut innan kursen startar om vilket material som bör tas med. Förutom färger och penslar kan det vara kläder efter väder, sittunderlag som exempel.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Detta arrangemang har två kostnadsfria platser för ledare i Stockholm-Gotland. Ange i anmälan om du är Sensus ledare. Först till kvarn gäller!

Länk till Läs mer här

Ledare

Ulla Moström

Kontaktperson