VÄXJÖ

Makalösa föräldrar

Är du ensamförälder och vill träffa andra föräldrar i samma situation. Välkommen till Makalösa föräldrar

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Lördag

Tid

Kl 14:00 - 16:30

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Växjö Familjenätverk startades under våren 2011, och är med andra ord fortfarande ett relativt nytt nätverk. Sveriges Makalösa Föräldrar består dels av en riksorganisation i Stockholm och dels av lokalföreningar och nätverk ute i landet. Som medlem erbjuds du stöd, gemenskap och meningsfulla aktiviteter i dessa lokalföreningar och nätverk, t.ex. söndagsfika, sommarläger eller liknande arrangemang. Sveriges Makalösa Föräldrar anser att alla människor är olika men att alla är lika mycket värda. Alla människor kan utvecklas, men alla människor har ett eget ansvar för hur de går in i och hur de vidareutvecklar sitt föräldraskap. Vi vill bidra till ett samhälle där ensamföräldrar och deras barn lever under samma förutsättningar som kärnfamiljen. Vi vill bidra till ett samhälle där alla människor känner att de kan påverka sina liv, och vi tror att för att kunna agera på ett nytt sätt så behöver man också lära sig mer, både om sig själva och om samhället. Därför är mötet viktigt för oss, vilket innebär att vi på många olika sätt försöker förenkla för ensamföräldrar att just mötas. För Sveriges Makalösa Föräldrar är det viktigt att människor pratar med varandra och lyssnar på varandra. Vill du veta mer om Makalösa se http://www.makalosa.org/verksamhet/

Plats

Gruppen i Sensus lokaler på Norrgatan 15 Vi har planerat in följande datum för våren: 9/3, 20/4, 18/5, 1/6 samt 15/6, Vi ses kl. 14.30- 17.00 lördagar och kl. 13 - 16 när träffarna ligger på en söndag. Vi ses förälder och barn tillsammans för olika aktiviteter. Kan du inte komma med första gången är du välkommen att ansluta när du kan.

Ledare

Våra ledare har egen erfarenhet av att vara ensamförälder

Arrangemangsnummer: 49891

Kontaktperson

Ledare

Eva Lindahl

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.