Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Lunchstickning med havsutsikt

Välkommen till skapande lunchstickning - ta en paus mitt i dagen och låt händerna arbeta i sällskap med andra!

Startdatum

22 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 12:00 - 13:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Rättigheten

Pris

500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Du tar med dig stickor och garn som passar till ditt projekt. Vi ger dig handledning och inspiration på din nivå, oavsett om du vill ha hjälp med din första mönsterstickning eller om du vill lära dig aviga och räta maskor.

Kursen är för ung som äldre i trevlig samvaro. Den som vill tar med sig lunch, det finns möjlighet att värma mat och låna porslin i lokalen. Vi bjuder på kaffe/te.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Varje person gör det den vill på egen nivå och ledaren går runt och hjälper alla.

Material

Var och en tar själv med sig garn och stickor. Vi delar ut ett material för grunderna i stickning och virkning till den som vill.

Ledare

Kerstin Hoffsten har gått kurser i flera olika hantverk men är också självlärd och hittas ofta med ett handarbete vid sidan.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 52443

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.