Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Viveca Ohlsson, Kulturen

LUND

Luciakonsert Bella Voce

Välkommen på stämningsfull luciakonsert i Bosebo kyrka. Kören Bella Voce - Lunds Studentsångerskor sjunger vackra och välbekanta julsånger. Lucia och tärnorna dirigeras av Sara Sandmark. #Sensushjärtakultur

Datum

13 december 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 19:10

Pris

Se beskrivning

Bella Voce – Lunds Studentsångerskor har funnits sedan år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en av Lunds mest färgstarka körer. De senaste åren har de etablerat sig på den internationella körscenen genom sin medverkan i två av Interkulturs internationella körtävlingar. Båda gångerna reste kören hem med gulddiplom i bagaget. Läs mer på www.bellavoce.eu.

Biljetter

Vuxna 220 kr Pensionärer, studenter, Kulturens medlemmar samt barn och unga 0–18 år 175 kr OBS! Ej lämpligt evenemang för barn med spring i benen Begränsat till 65 platser, förköp biljett här nedan

OBS! I Bosebo kyrka, byggd 1652, har vi tyvärr inte möjlighet att ta in rullstolar, permobiler och barnvagnar på grund av brandsäkerhetsregler.

Förköp biljett Förköp av biljetter via webben kan göras fram till en timme före programstart. Om programmet inte är fullbokat kan biljetter därefter köpas i entrén på Kulturen i Lund.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort o s v i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte för förköp till evenemang.

Välj biljettyp och antal biljetter och klicka sedan på ”Lägg i varukorgen” så kommer du vidare till kassan.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Biljetter

Konserten sker i samarbete med Sensus studieförbund

Arrangemangsnummer: 216132

Kontaktperson