Livsstil i en ny tidsålder "Att lugna nervsystemet"

Upplever du att jordens och vårt eget välbefinnande behöver komma mer i fokus? Hur blir jag hållbar inåt men också utåt?

Startdatum

6 november 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under 2019 anordnas en föreläsningsserie där du får möjlighet kan samtala kring hållbarhet och livsstilsfrågor ur olika perspektiv. Det är ett samarbete mellan Omställningsrörelsen, partiet Enhet och Sensus.

Höstens tredje föreläsning ges den 6 november 2019 "Att lugna nervsystemet" Föreläsning med Lotta Kasche legitimerad psykolog, och certifierad inom Somatic Experiencing (SE)

Syftet med SE är att reglera nervssystemet så kroppen kan hitta tillbaka till en naturlig balans. Detta genom att jobba med flera delar av kroppen och det som utgör våra upplevelser – förnimmelser, tankar och känslor, kroppens reaktioner och sinnen.

Lotta har lång erfarenhet av att arbeta med nervsystemets påverkan på dina känslor, tankar och kroppsliga funktioner. Under kvällen förklarar Lotta vad Somatic experinece är och guidar oss i enklare övniningar.

Upplägg: Vi startar med ett föredrag som pågår i ca 45 min. Därefter en kort paus och sedan frågor och samtal. Vi kommer under alla träffar arbeta med interaktiva metoder där teori blandas med praktiska övningar.

Plats: Torkel Knutssonsgatan 39, 118 49 Stockholm

Tid: 18.00-20.30

Vi bjuder på te/kaffe och smörgås. Ange ifall du har allergier i anmälan.

Varje föredrag är fristående, du kan välja att komma på alla föredrag eller någon enstaka.

Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 433164

Ledare

Erika Pihl

Erika Pihl är verksamhetsutvecklare med fokus på hållbarhet och idealitet hos Sensus i Stockholm.

Vid utbildningarna Ledarutveckling grund:
Under kurstillfällena för "Ledare grund" kommer vi reflektera kring Sensus syn på bildning, pedagogik och samspelet mellan ledare och grupp. Vi kommer även väva in begreppet hållbart ledarskap- hur det påverkar dig som ledare och gruppens utveckling.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.