Livsstil i en ny tidsålder!

Upplever du att jordens och vårt eget välbefinnande behöver komma mer i fokus? Hur blir jag hållbar inåt men också utåt?

Startdatum

4 september 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

Torkel

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under 2019 anordnas en föredragsserie där du får möjlighet kan samtala kring hållbarhet och livsstilsfrågor ur olika perspektiv. Det är ett samarbete mellan Omställningsrörelsen, partiet Enhet och Sensus.

Varmt välkommen till höstens första träff den 4 september: Rosenterapi som läkande metod.

Under vår första träff 4 september kommer två Rosenterapeuter: Cie och Path, att med dig på en upptäcktsfärd, tillsammans får vi lyssna och testa på metoden: Rosenterapi. Utgångspunkten är din fantastiska kropp, som, bär dig, skyddar dig och läker dig.

Vi kommer att ta upp några grundtankar inom Rosenmetoden både genom att berätta, visa och genom att du får prova någon enkel övning.

Marion Rosen utvecklade Rosenmetoden och gav behandlingar samt undervisade till sitt sista levnadsår. Hon blev 97 år

Kom och få en upplevelse av Rosenmetoden!

Upplägg: Vi startar med ett föredrag som pågår i ca 45 min. Därefter en kort paus och sedan frågor och samtal. Vi kommer under alla träffar arbeta med interaktiva metoder där teori blandas med praktiska övningar.

Plats: Torkel Knutssonsgatan 39, 118 49 Stockholm

Tid: 18.00-20.30

Vi bjuder på te/kaffe och smörgås. Ange ifall du har allergier i anmälan.

Varje föredrag är fristående, du kan välja att komma på alla föredrag eller någon enstaka- Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 433162

Ledare

Erika Pihl

Erika Pihl är verksamhetsutvecklare med fokus på hållbarhet och idealitet. Under kurstillfällena för "Ledare grund" kommer vi reflektera kring Sensus syn på bildning, pedagogik och samspelet mellan ledare och grupp. Vi kommer även väva in begreppet hållbart ledarskap- hur det påverkar dig som ledare och gruppens utveckling.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.