STOCKHOLM

Existentiell hälsa- en introduktion

Välkommen på en dialogkväll tillsammans med Eva Solhäll, grundare av För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård.

Datum

21 januari 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Funderar du på vad som får dig att må bra? Tänker du på när ditt liv känns meningsfullt och vad du själv kan göra för att fatta beslut idag som gör skillnad i morgon? Välkommen på en dialogkväll tillsammans med Eva Solhäll, som grundat För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård!

Under kvällen förklarar Eva vad existentiellt välmående betyder och hur du kan översätta det i din vardag. Vi går till oss själva och reflekterar kring vad detta betyder för mig. Vi möts kring tema: Livet. Det du vill lägga till och det du vill släppa taget om för att ta nästa steg.

Upplägg.

Vi arbetar med kreativa övningar och samtalar bland annat kring "så tar jag hand om mig" "ett minne av upplevelse av förundran" Vi använder fler”språk” än de talade orden för att få kontakt med oss själva och varandra på ett nytt, utvecklande sätt.

Målgrupp.

Du som kommer är intresserad av livsfrågor, kanske utmanar livet lite extra eller kanske är du en ständigt nyfiken person. Inga förkunskaper krävs.

Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt hos dig själv och andra!

Varmt Välkommen!

Arrangemangsnummer: 312018

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.