STOCKHOLM

Existentiell hälsa- en introduktion

Datum

21 januari 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Lokal/rum

Sal 10/11

Pris

Kostnadsfritt

En dialogkväll tillsammans med Eva Solhäll, som grundat För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård.

Under kvällen får du ta del av Evas erfarenheter och kunskap och vi möts kring tema Livet – det du vill lägga till och det du vill släppa taget om för att ta nästa steg. Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt – hos dig själv och andra!

Upplägg.

Vi arbetar med kreativa övningar och samtalar bland annat kring "så tar jag hand om mig" "ett minne av upplevelse av förundran"

Under kvällen förklarar Eva vad existentiellt välmående betyder och hur du kan översätta det i din vardag. Vi går till oss själva och reflekterar kring vad detta betyder för mig "det här vill jag lägga till" och "det här vill jag släppa taget om" Vi avslutar gemensamt och reflekterar kring kvällen tillsammans.

Vi samtalar, lyssnar på text, musik, kanske sätter färg på ett papper och kanske bildas ord och meningar med nytt budskap. Det handlar inte om att vara kunnig. Lämna prestation och den inre domaren! Det handlar om att mötas och växa.

Genom att använda fler ”språk” än de talade orden får vi helt enkelt kontakt med oss själva och varandra på ett nytt, utvecklande sätt.

Målgrupp: Du som kommer är intresserad av livsfrågor, kanske utmanar livet lite extra eller kanske är du en ständigt nyfiken person.

Inga förkunskaper krävs för att delta.

Varmt Välkommen!

Arrangemangsnummer: 312018

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.