Kursen riktar sig till dig eller de i din verksamhet som är ansvariga för livsmedelshantering och kvalitet samt de som kommer att arbeta med eller ansvara för verksamhetens HACCP-plan.
14 april 2025
Måndag
Kl 9:15 - 16:15
1 tillfälle, 3 studietimmar
1000 kr
Gott om platser kvar
För att gå den här kursen behöver du ha grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien, du har med fördel gått någon av våra grundkurser inom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi fördjupar oss i egenkontroll, HACCP, faroanalyser och flödesscheman. Målet är att du efter avslutad utbildning själv ska kunna göra ett flödesschema, en faroanalys, ta fram kritiska kontrollpunkter och anpassa ett egenkontrollprogram.
Kursledare är Carin Tillander från Rentokil och genomförs i Sensus lokaler på Medborgarplatsen. I kursavgiften ingår lunch.
Arrangemangsid: 1621252