STOCKHOLM

Livsberättargrupp – samtalsgrupp för årsrika VT19

Livsberättargrupp – samtalsgrupp för årsrika.

Startdatum

1 april 2019

Dagar

Måndag

Tid

Kl 14:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll och upplägg

Behovet av att få berätta om sitt liv och bli lyssnad till är djupt mänskligt och blir viktigare ju äldre vi blir. Vi vill förstå, försonas med och kanske uttrycka vår tacksamhet över det som varit och ta var på det liv vi har kvar. Är du ålderspensionär och känner igen dig i det här är du välkommen att vara med i en samtalsgrupp. Samtalsgruppen består av 6-8 deltagare och leds av två utbildade gruppledare. Vi träffas tio gånger samma dag och tid och berättar om våra liv för varandra, barndom, ungdomstid, vuxenliv och livet som pensionär. Vi diskuterar hinder och möjligheter till att ha ett så bra liv som möjligt resten av livet. Vad kan vi själva förändra eller förhålla oss annorlunda till?

Datum

Måndagar med början 4/3, 2019 kl 14-16 (tom 6/5).

Pris

Kostnadsfritt och vi bjuder på fika.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 148099

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.