Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Lev Kreativt- enligt Julia Camerons 12-veckorsprogram

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

12 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vill du skriva, måla eller skapa i någon form? Har du kört fast eller har du svårt att prioritera ditt eget skapande? Då är den här studiecirkeln för dig.

Under 12 veckor lär vi oss att bli mer kreativa, utmana vår inre kritiker och följa våra drömmar. Samtidigt blir vi bättre på att ta hand om oss själva. Vi använder oss av Julia Camerons 12-veckorsprogram från boken "The artist`s way". (På svenska"Lev kreativt"). Vi träffas varje vecka via Zoom och och diskuterar svårigheter vi stöter på och framsteg vi gör. Kursledaren håller en introduktion om veckans tema och vi gör övningar utifrån boken. Mellan träffarna läser deltagarna veckans kapitel i boken, gör ett par skrivövningar och skriver enligt en särskild metod cirka 20 minuter varje dag.

Inga förkunskaper krävs,

Start 14/9 och slut 30/11

Sista anmälningsdag: 12 september

Du behöver dator, anteckningsbok och penna. Kursboken får du av ledaren vid första träffen.

Så här säger en tidigare kursdeltagare: " Jag har blivit snällare mot mig själv,bättre på att planera in saker som ger "näring" och bättre på att kanalisera energin till det som är roligt/kreativt".

Rabatt

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr)

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 158667

Ledare

Cecilia Alstermark

Kontaktperson