Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

MALMÖ

Ledarutveckling med Enneagrammet

En kurs om det inre och yttre ledarskapet. Där Enneagrammet är en utvecklingsmodell för ökad självinsikt och djupare förståelse för andra människor.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Torsdag, Fredag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

3000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Autentiskt ledarskap

Enneagrammet är en utvecklingsmodell som visar på människans ursprung, drivkrafter och stora potential. Genom att lära känna sig själv och se de mönster och beteenden som återkommer i våra liv, så kan vi växa som människor och i vårt ledarskap. Som ledare får vi förmågan att se vad vi själva behöver utveckla och hur vi kan bli bättre på att leda andra och oss själva.

Modellen baseras på nio grundläggande livsstrategier där livsstrategi är ett vanemässigt sätt att tänka, känna och agera. Vi känner igen oss i strategierna olika mycket och en av dem är dominant. Denna så kallade grundstrategi beskriver våra naturliga styrkor och utmaningar.

Vi kan hjälpa team och arbetslag att få tillgång till gruppens kollektiva intelligens. Grupper, team och arbetslag som har kunskap om Enneagrammet, kan arbeta mer kommunikativt, effektivt och klara utmaningar med större glädje och framgång. Enneagrammet visar oss hur våra olika strategier påverkar gruppen/teamet och dess arbete på olika sätt. Vi ökar vår kunskap i att skapa förståelse och respekt mellan gruppen/teamets medlemmar och att ta tillvara allas naturliga styrkor på ett optimalt sätt. Ökad insikt om sig själva och varandra ökar samarbetsförmågan, tryggheten och ger en tydlig och rak kommunikation.

Ledare

Elin Nordgren är Certifierad HPEI Enneagram trainer men också verksamhetsutvecklare på Sensus och utbildad församlingspedagog.

Övrig Information

Kursen är två heldagar. 30 nov - 1 dec Innan kursstart så erbjuds du att göra en kostnadsfri HPEI indikator samt ett individuellt återkopplingssamtal.

Pris

Kursen kostar 3000kr och då ingår lunch och fika.

Arrangemangsnummer: 323931

Ledare

Elin Nordgren

Kontaktperson