Bild: Lukas Uher, shutterstock.com

MALMÖ

Ledarutveckling med Enneagrammet

En väg till ökad självinsikt, bättre ledarskap, djupare förståelse för andra människor och en ny väg vidare.

Startdatum

1 december 2022

Veckodagar

Torsdag, Fredag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

3000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Autentiskt ledarskap

Enneagrammet är en utvecklingsmodell som visar på människans ursprung, drivkrafter och stora potential. Genom att lära känna sig själv och se de mönster och beteenden som återkommer i våra liv, så kan vi växa som människor och i vårt ledarskap.

Enneagrammet som psykologisk modell började utvecklas i mitten på 1900-talet men ursprunget tar oss tillbaka till Pythagoras tid. Modellen baseras på nio grundläggande livsstrategier där livsstrategi är ett vanemässigt sätt att tänka, känna och agera. Vi känner igen oss i strategierna olika mycket och en av dem är dominant. Denna så kallade grundstrategi beskriver våra naturliga styrkor och utmaningar.

Enneagrammet visar oss hur våra olika strategier påverkar gruppen/teamet och dess arbete på olika sätt. Vi ökar vår kunskap i att skapa förståelse och respekt mellan gruppen/teamets medlemmar och att ta tillvara allas naturliga styrkor på ett optimalt sätt. Ökad insikt om sig själva och varandra ökar samarbetsförmågan, tryggheten och ger en tydlig och rak kommunikation.

Ledare

Elin Nordgren är Certifierad HPEI Enneagram trainer men också verksamhetsutvecklare på Sensus och utbildad församlingspedagog.

Övrig Information

Kursen är två heldagar. 1 - 2 december. Innan kursstart så erbjuds du att göra en kostnadsfri HPEI indikator samt ett individuellt återkopplingssamtal.

Pris

Kursen kostar 3000kr och då ingår fika. Lunch ordnar man på egen hand eller tar med sig. Det finns micro och möjlighet att äta på plats och flertalet lunchrestauranger runt hörnet.

Arrangemangsnummer: 322711

Ledare

Elin Nordgren

Kontaktperson