Ledarutbildning med teaterfokus på Gotaleden

Gotaleden är en vandringsled mellan Göteborg och Alingsås som är 71 km lång fördelad på nio etapper. Den öppnade i juni i år och nu vill jag erbjuda dig att gå med två etapper under en dag och samtidigt samtala om teater och få vår grundutbildning i att vara cirkelledare i Sensus.

Startdatum

14 oktober 2019

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 8:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Det finns många saker som gör att livet blir bättre. Forskningen säger att kultur är bra för hälsan och ett hållbart liv. Samma effekt har träning och att vara ute i naturen. Därför är det en god idé att kombinera detta. Och åtta personer som på ett eller annat sätt arbetar med kreativa uttryck har nu en möjlighet att få gå med under en hel dag.

Vi startar 08.00 på Centralstationen i Göteborg där vi tar pendeln till Jonsered. 08.30 samlas vi där och börjar vår vandring till Lerum där vi anländer mellan 11-11.30. På vägen kommer vi arbeta utifrån ett samtalskoncept och ibland stannar vi för att summera. Någonstans tar vi även våra medhavda smörgåsar och den dryck var och en har med sig. I Lerum fyller vi på vattenflaskorna och fortsätter vår vandring och utbildning för att 1,5-2 timmar senare komma till Floda där vi äter en sen lunch på Garveriet (vid 14-tiden). Efter lunchen har vi ett litet grupprum bokat där vi kommer att avsluta vår dag för att sedan gå bort till stationen och ta pendeln tillbaka till Centralstationen i Göteborg. Vi beräknas vara tillbaka klockan 17.00.

Du får alltså Sensus cirkelledarutbildning, naturupplevelser och fysisk aktivitet, smörgås, lunch och omkostnader för pendeltåget. Dessutom, till de åtta första som anmäler sig (det finns bara åtta platser!) så ingår det en Bokmässebiljett som du kan använda till valfri dag på årets Bokmässa. Går det att avstå denna möjlighet?

Vid riktigt dåligt väder (och då menar jag riktigt dåligt!) så kommer vi göra en alternativ rutt så att det blir lite mindre vatten på oss. Men grundtesen är bra vandringskängor och bra kläder.

Kika gärna in gotaleden.se för lite inspiration.

Välkommen att anmäla dig!

Arrangemangsnummer: 337128

Ledare

David Oest

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.