GÖTEBORG

Ledarutbildning Från manusläsning till publikmöte

Med utgång från den nyskrivna komedin ”Radio loves you”, tar vi oss hela vägen från författarens tankar fram till en föreställning där du får möjlighet att agera på scen inför publik. Eller om du hellre vill medverka på annat sätt i uppsättningen, t ex med scenografi, kläder & smink, teknik eller marknadsföring.

Startdatum

4 februari 2020

Veckodagar

Tisdag, lördag, söndag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

11 tillfällen, 44 studietimmar

Lokal/rum

Teorisal 31, vån 3

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Målet med kursen Farsfabriken är att du, genom aktivt deltagande, ska få ökade kunskaper om en pjäsuppsättnings möjligheter och begränsningar.

Kursledare är pjäsens författare Peter Mannerfelt som har medverkat med text till ett tiotal pjäser och över 20 revyer, bland annat årets Mölndalsrevy. Han har även haft flera uppdrag som producent inom amatörteater

Kursen avslutas med att vi arrangerar en föreställning söndag 3 maj. Obs att det även ingår en heldagsövning lördag 2 maj då vi har genrep i spellokalen.

Manus & litteratur. Peter Mannerfelts nyskrivna pjäsmanus ”Radio loves you”, är en minifars på cirka 25 minuter. Pjäsen utspelar på sig i vår tid på en radiostation där inbrottstjuven Anna ramlar rakt in i direktsändning – allt medan programledaren Cissi och teknikern Sandra har en personlig uppgörelse.

Kostnad: 800 kr per person. Är du ledare i Sensus studieförbund är det avgiftsfritt. I priset ingår det aktuella pjäsmanuset och ev. fika. Lunch under helgen bekostas av deltagarna.

Arrangemangsnummer: 337696

Ledare

Peter Mannerfelt

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.