Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

VÄXJÖ

Ledarutbildning för Vuxendialog

Välkommen till en kurs som utgår från Vuxendialogkonceptet! Här kan du som ledare både få uppleva hur det kan vara att delta i en vuxendialog-grupp men också få lära dig metoden och övningar som gör att du senare kan leda din egna grupp. Varmt välkommen!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Omfattning

3 tillfällen, 18 studietimmar

Plats

Sensus VäxjöZoom

Norrgatan 15 35231 VÄXJÖ

Pris

990 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Koncept och upplägg  

Vuxendialog är en enkel modell för samtalsgrupper, där deltagarna talar personligt om angelägna livsfrågor. Detta kan vara relationer, föräldraskap, livets slutskede, anhörigskap, miljö och hållbarhet, hälsa, arbete och mycket mer. En tydlig struktur och metodik ger var och en utrymme att tala om sina erfarenheter och tankar samt att lyssna och reflektera.

Dialoggruppen ger möjlighet till personliga möten på lika villkor. Vuxendialog används i vitt skilda grupper och i olika sammanhang. Konceptet passar lika bra i en föräldragrupp, en samtalsgrupp i en kyrka som bland arbetskamrater/personal på en arbetsplats, eller bland en grupp vänner. Det kan också användas i mötet med en patientgrupp, i folkhälsoarbete eller i integrationsarbete.

Utbildningen syftar till att varje deltagare ska få dels en upplevelse av vad Vuxendialog är genom att prova på metoden och dels en teoretisk förståelse. Efteråt har du som deltagare också ett nätverk att få stöd och inspiration av i ditt kommande uppdrag som ledare för egna grupper.

Kursen sträcker sig över tre tillfällen, varav den första och sista är digitalt på Zoom. Du behöver kunna delta vid alla tre tillfällen för att kunna gå kursen.

1. Tisdag 22 aug kl. 9-12 digitalt 
2. Torsdag 31 aug kl. 9-16 Sensus, Växjö 
3. Tisdag 12 sept kl. 13-15 digitalt.

Anmälan

Anmäl ditt intresse här på sidan. Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare. I deltagaravgiften ingår material, fika och lunch. 
Resan står du själv för. Deltagaravgiften är 990 kr för dig som är aktiv ledare i Sensus, övriga betalar fullpris 5000 kr.
Glöm inte att fylla i ANNAN BETALARE i din anmälan om du inte ska betala som privatperson.

 
Arrangemangsnummer: 601760

Ledare

Elisabeth Bergagård

Kontaktperson