Distans

Ledarutbildning för lugnt inre välmående

En utbildning för dig som vill leda rogivande övningar för personer med och utan hjärntrötthet. Vill lära dig tekniker som höjer ditt egna och andras välmående. Vill fördjupa dig i mindfulness och hikari som en del i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Startdatum

12 november 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

4 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Utbildningen syftar till att introducera och presentera metoden och dess övningar för dig. Du får känna om det är något för dig samt får du prova på att leda övningar för att du ska hitta ditt egna personliga sätt att anpassa och använda metoden och dess övningar - för din egen skull eller också i den verksamhet som du är verksam i eller vill starta upp.

Utbildningens innehåll

  • Introduktion och presentation av LIV samt LIVbok. Boken kan laddas ner gratis via länk: (https://ebooks.exakta.se/projekt_liv/2019/liv/)
  • Praktisk genomgång av övningar och reflekterande samtal kring erfarenhet och upplevelser av dessa.
  • Fakta om metoden och övningarna samt om hjärntrötthet, stroke och Parkinsons sjukdom.
  • Hur metoden och dess övningar kan genomföras digitalt via Zoom men även fysiskt i grupper.

Vi träffas digitalt 4 gånger. Efter utbildningen kan du få hjälp av Sensus att starta upp en grupp eller hitta former för att hålla den i din verksamhet. I februari genomförs steg 2 med fyra sessioner till som är mer djupgående som du anmäler dig till separat.

Ledare är Ivan-Thomas Brilje, projektledare LIV, diplomerad mindfulnessinstruktör och certifierad hikari instruktör. Han arbetar sedan 1997 med meditationstekniker och olika psykologiska program och metoder. Ivan-Thomas har utbildat en rad yrkesgrupper inom människoyrken runt om i världen. Han har även en aktiv idrottskarriär bakom sig. Ivan-Thomas mediterar dagligen vilket har haft en avgörande betydelse efter en livshotande trafikolycka.

Projekt LIV- Lugnt inre välmående, har utvecklat en målgruppsanpassad och deltagarstyrd träningsform som kombinerar metoder och tekniker från mindfulness, hikari, yoga, m.m. för personer med stroke och Parkinsons, hjärntrötta och deras anhöriga. Läs mer om projektet på LIVs hemsida. (www.projektliv.se)

Arrangemangsnummer: 320968

Ledare

Ivan Brilje

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.