Foto: Skandinav

Ängelholm

Vandrande ledarskapsutbildning

Kullaleden i Skåne Ängelholm – Sandudden, 4 – 7 september 2019. Välkommen till en ledarskapsutbildning i vandrande form längs Kullaleden i Skåne.

Startdatum

4 september 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

4 tillfällen, 24 studietimmar

Pris

12000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap. Vi har en bred syn på ledarskap du är välkommen oavsett om du vill utveckla ditt självledarskap eller har en formell ledarposition.

OM DAGARNA

Under dagarna erbjuder vi dig ledarutveckling i en inspirerande miljö där vi varvar teoripass, samtal i grupp och enskild reflektion. Varje dag arbetar vi med olika teman som är viktiga i ledarrollen. Varje tema introduceras på morgonen. Egen reflektion under tysta perioder kombineras med samtal två och två under vandringen På kvällen samlas vi för delande av dagens tankar, intryck och erfarenheter. I utbildningen ingår även en förberedelse och ett efterarbete på en digital mötesplats.

I utbildningen ingår även en förberedelse och ett efterarbete på en digital mötesplats.

KURSAVGIFT

12.000 kronor per person i dubbelrum (moms tillkommer inte). 1.100 kronor i rabatt för dig som tillhör någon av Sensus medlems- eller samarbetsparter eller har gått någon av Sensus diplomutbildningar.

ANMÄLAN

Gör din anmälan senast 5 augusti på sensus.wufoo.com/forms/ledarskap-i-rarelse

VANDRINGEN 

Ängelholm – Sandudden, totalt 46 km, är en del av Kullaleden. Det är en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar, vackra skogar, naturreservat, små mysiga fiskebyar och fantastiska vyer över Öresund och Danmark. Längs leden finns flera sevärdheter, bland annat Kullens fyr, Sveriges ljusstarkaste och högst belägna fyr.

Vandringen är lätt till medelsvår men delvis i kuperad terräng. Vi går mellan 11 och 21 km per dag. Du behöver god grundkondition för att kunna delta.

DET HÄR INGÅR

 • Ledarskapsutbildning under 3 dagar med Katharina Persson och Karin Beckman som kursledare. Samt för- och efterarbete på en digital mötesplats
 • Boende totalt 3 nätter i dubbelrum på hotell med dusch och toalett på rummet. Övernattningarna sker på orterna: Ängelholm, Arild och Kullen
 • Tre frukostar
 • Tre lunchpaket
 • Tre 2-rättersmiddagar inklusive bordsdryck vatten, läsk eller lättöl
 • Bagagetransport mellan hotellen under vägen
 • Praktisk information, resplan och kartblad med beskrivning av vandringen
 • Jourservice 24 timmar per dygn

DET HÄR TILLKOMMER

 • Resa till och från Ängelholm
 • Dryck till middagarna annat än det som ingår
 • Personliga utgifter

ANSVARIGA UTBILDARE

Katharina Persson är hemvistledare och verksamhets-utvecklare på Sensus med ansvar för pedagogiskt utvecklingsarbete. Hon har stor erfarenhet som utbildare och processledare inom ledarskap, grupputveckling, vuxnas lärande och lärande på nätet. Katharina är också certifierad handledare i kärnkvaliteter. Katharina har även tidigare erfarenhet av lärande i rörelse och har bland annat lett ledarskapsutbildningen på el Camino de Santiago Compostela 2017 och ledarskapsutbildningen på Kullaleden 2018

Karin Beckman har många års ledarerfarenhet från olika typer av verksamheter och jobbar i dag som kulturchef i Vara kommun. Hon är utbildad beteendevetare och KBT- terapeut med en gedigen kunskap om mänskligt beteende på individ-, grupp och strukturell nivå. Karin är också certifierad handledare i kärnkvaliteter och utbildad teamcoach. Karin har bland annat arbetat med yrkeshandledning för ledningsgrupper och individuell chefshandledning.

FOLDER SOM PDF

Ladda ner folder med hela programmet

FILMKLIPP

Filmklipp med Marie Keidser von Heijne, deltagare i Ledarskap i rörelse 2017.

Gör din anmälan senast 5 augusti på sensus.wufoo.com/forms/ledarskap-i-rarelse

Arrangemangsnummer: 335422

Ledare

Katharina Persson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.