Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Leda i komplexitet - omdöme och spelskicklighet med Åsa Lundquist Coey

Ett inspirerande anslag där vi djupdyker i vad som verkligen kan göra en skillnad i arbetslivet.

Datum

18 november 2022

Dag

Fredag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Plats

Restaurang Tennet

Kilsgatan 4 41104 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Föreläsare

Åsa Lundquist Coey, föreläser, ger workshops och skräddarsyr program för styrelser, ledningsgrupper, chefer, ledare och medarbetare. Hon verkar även som chefscoach. Syftet är att bidra med insikter kring och uppmuntra det som är hjälpsamt för att människor ska kunna ta sig fram i ett växande komplext organisationslandskap. Några av processerna bedrivs som forskning.

Åsa, Doktor i (Ph.D) i Management & Complexity med en M.Sc i Organisation & Leadership och en bakgrund som jurist, pedagog och coach. Hon föreläser även på Stockholm School of Economics (Handelshögskolan), Executive Education där hon tillhör fakulteten.

Innehåll

Här belyses oförutsägbarhet och motsägelsefullhet samt personpolitik som makt och spelskicklighet. Vi tittar på vad en organisation faktiskt är, hur arbetsrelationer fungerar, vad vision och strategier kan åstadkomma och effekter av överdrifter.
I vårt ständigt föränderliga arbetsliv med mångfald och olikhet som ökar spänning i grupper, förändras även ledares roller från solitära hjältar till mer pragmatiska och samspelande koordinatörer.
Vi skärskådar en del myter i arbetslivet och tittar på hur vi kan minska på spänning (sänka axlar) och hålla verksamhet och varandra hållbara och långtidsfriska med fokus på det gemensamma uppdraget.

Ur innehållet

  • Ideal och verklighet
  • Makt, tillit och kultur – mönster över tid
  • Vardagens grusigheter och reglering av dessa
  • Att reglera spänning mot uppdrag
  • Omdömesträning & gruppdynamik – framtida kompetenser

Kostnad

Föreläsningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Lärarförbundet Skolledare, Vision, Polisförbundet eller Vårdförbundet.

Arrangemangsnummer: 812084

Medverkande

Katarina Wallgren

Kontaktperson