STOCKHOLM

Låtskrivande

Vill du utvecklas och bli mer kreativ som låtskrivare? I den här kurser kommer vi lära oss om de verktyg som finns för att hitta inspirationen när låtskrivarprocessen står stilla. Vi kommer gå igenom hur man på bästa sätt bygger upp en låts progression, hur man skapar låtens ID, vad man ska tänka på om man skriver låtar till eller med andra och gå in på djupet på text och text-skrivartekniker.

Startdatum

Vår 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfällen, 6 studietimmar

Pris

500 kr

Datum

Kursen går en lördag kl. 11:00 - 16:00 under våren 2019. Startdatum enligt överenskommelse med ledaren.

Förkunskaper

Kunna grunderna i ett ackord-instrument.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 431934

Kontaktperson

Ledare

Yvonne Dahlbom

Yvonne Dahlbom är en låtskrivare och producent signad på musikförlaget Playground Music. Hon var 2018 låtskrivare till Ida Redig i Melodifestivalen och har tidigare rört sig inom hiphopscenen och samarbetat med artister som Allyawan, Ken Ring och Viktor Ax. Yvonne har tidigare studerat musikproduktion och låtskrivande på AMP i Stockholm och skriver idag främst pop tillsammans med olika producenter och artister.

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.