GISLAVED

Läsecirkel Läsa för livet

Nu startar vi upp en läsecirkel i Gislaved inom konceptet Läsa för livet.

Startdatum

29 januari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Du får erbjudandet att delta i en grupp där vi läser och diskuterar valda delar ur olika böcker, dikter och musikteater. Vi har sedan ett reflekterande samtal i gruppen omkring upplevelser av orden i texterna.

Antalet deltagare som är ca 5-8 personer kommer att träffas fem gånger varannan vecka. Cirkelstart den 29 januari 2019 mellan 18.00–19.30. Träffarnas genomförs på Biblioteket i Gislaved. Gislegatan 7, 332 33 Gislaved.

Avgift för bokinköp kan tillkomma.

Ledarna för cirkeln är Birgitta Sallmén och Annette Fagerström. Båda har deltagit i en ledarutbildning inom Läsa för livet. De är nu ivriga att få komma igång med en läsegrupp i Gislaved.

Läsa för livet är ett treårigt Kulturrådsfinansierat projekt i Sensus regi. 2019 går projektet in i sitt sista år. Läs mer om Läsa för livet projektet: www.sensus.se/lasaforlivet

Du kan också ringa Sensus och Charlotte Strömberg Eliasson, 070-275 9210 eller mejla: charlotte.s.eliasson@sensus.se för mer information.

Arrangemangsnummer: 49710

Kontaktperson

Ledare

Birgitta Sallmén

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.