ÖREBRO

Lär känna dina styrkor - en kurs i personlig utveckling

Känner du till dina förmågor och möjligheter? Hur ser dina styrkor ut? Vad behöver du för att skapa goda relationer och leva ett meningsfullt liv? Finns det svårigheter för dig att ta vara på de möjligheter som du har?

Startdatum

10 september 2019

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Lokal/rum

Wadköping

Pris

2600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I en liten trygg grupp får du möjlighet att utforska hur dina styrkor kan hjälpa dig att leva ditt liv som du vill. Vi arbetar med tankar, känslor och kroppsmedvetenhet för att utveckla de mål du har, samt de hinder och svårigheter som finns. Att bli sedd och att ta utrymme som den unika individ du är, är viktigt för alla människor. I den här gruppen har du möjlighet att ge uttryck för det. Det handlar om att komma i kontakt med och förstå vilka styrkor du har och hur du kan göra för att omsätta dem i verkligheten, för att ge livskvalitet.

Info om ledaren:

Kursledare är Monika Almer, Beteendevetare och Leg. Psykoterapeut. Arbetar med integrativ psykoterapi innehållande kreativa uttryck. Integrativ psykoterapi innebär att anpassa metoderna efter de personliga behoven. Metoder är KBT, Affektfokuserad terapi, Relationell terapi, mindfulness mm.

Kursavgift

2600:- varav 500:- betalas i samband med anmälan. Betalas in via bankgiro 127-2467 senast 27 augusti eller efter överenskommelse med ledaren. I kostnaden ingår ett avslutande psykoterapeutiskt samtal (värde 950:-) samt arbetsmaterial.

Kursupplägg

Vi träffas 5 ggr varannan vecka med start tisdagen den 10 september

Frågor och anmälan

Monika 073-804 22 38

Arrangemangsnummer: 143950

Ledare

Monika Almer

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.