Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Michalis Ilis

VÄXJÖ

Lär dig spela instrument i orkester

Välkommen till vår musikcirkel där du får lära dig spela ett instrument (se alternativ nedan) i grupp. Kursen riktar sig till vuxna nybörjare eller dig som har spelat tidigare och vill ta upp ditt instrument igen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

Teleborgs kyrka

Furutåvägen 5 35254 VÄXJÖ

Pris

700 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I denna kurs får du lära dig grunderna i ett instrument och lära dig spela tillsammans med andra i en orkester!

Innehåll

Innehåll anpassas efter deltagarnas förmåga och val av instrument. Lärandet sker i större grupper (runt 12 deltagare) med målet att alla ska få lära sig att spela tillsammans, men på sin egen nivå! Nedan kan du se vilka instrument som vi kan starta grupper i.

Instrument

Följande instrument finns att låna och prova på plats de första gångerna (begränsat antal, önskemål fylls i vid anmälan): Tvärflöjt, Klarinett, Saxofon, Fiol, Cello, Kontrabas, Klassisk, Akustisk och El Gitarr, Piano och Xylofon.

Ledare

Michalis Ilis är en erfaren kompositör, dirigent och musikpedagog med utbildning från Trinity of Music i London. Utöver sin egen expertis i klassisk gitarr lär han ut de flesta instrument i symfoniorkester.

Upplägg

Kursen är på 8 träffar och efter detta startas nya perioder med möjlighet att fortsätta spela med samma grupp så länge intresse finns. Kursen startar endast när det finns minst en full grupp. Träffarna är på måndagar med målet att börja den 4e april.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Arrangemangsnummer: 57587

Kontaktperson